ساخت و فروش ماشین آلات لیزر

آشنایی کامل با برش لیزر لوله و پروفیل

برش لیزر لوله و پروفیل

یکی از دغدغه هایی که فعالان صنعتی در گذشته داشتند، برش لوله و پروفیل بود. در آن زمان افراد برای برش فلزاتی مانند لوله و پروفیل از ابزارهای دستی و مکانیکی مانند واترجت، هواگاز، سنگ زنی، گیوتن و … استفاده می کردند. با توجه اینکه پروفیل و لوله از تجهیزات و سازه های مهم در صنایع هستند، از همین رو برش آن ها اهمیت زیادی دارد. امروزه با پیشرفت تکنولوژی، برش لوله که یکی از سخت ترین کارها به حساب می آمد به راحتی با دستگاه برش لیزر قابل انجام است.

در واقع برش لیزر لوله، یکی از مدرن ترین روش های برش است که بالا بودن کیفیت و سرعت در آن باعث شده جایگاه ویژه ای در صنعت پیدا کند و جایگزین روش های سنتی شود.

چرا از برش لیزری برای لوله و پروفیل استفاده کنیم؟

استفاده از برش لیزر لوله و پروفیل، مزیت های زیادی دارد. اما مهم ترین فایده ای که باید به آن اشاره کرد صرفه جویی در زمان و انرژی افراد است. در گذشته فعالان صنعتی برای برش لوله از ابزارهای متعددی مانند اره کاری، فرز و … استفاده می کردند و کلی از زمان و انرژی خود را برای برش یک لوله یا پروفیل می گذاشتند.

اما امروزه با تولید دستگاه برش لیزر، شما می توانید لوله یا پروفیل مورد نظر خود را با هر طرحی که مدنظر دارید بدون اتلاف وقت و انرژی برش دهید. در واقع در این روش، شما تنها دستور می دهید و دستگاه برای شما باکیفیت ترین طرح را در بالاترین سرعت و دقت اجرا می کند.

برش لیزر پروفیل و لوله، یک روش دقیق، کارآمد و سریع است که برای طراحی نقش های ساده و پیچیده به کار می رود!

آشنایی با برش لیزر لوله

لوله ها یکی از پرکاربردترین تجهیزات ساختمانی و صنعتی هستند که در گذشته برای برش دادن آن ها از اره یا هواگاز استفاده می شد. اما امروزه با توجه به شناخت کاربرد دستگاه برش لیزر، دیگر نیازی به استفاده از ابزارهای مکانیکی و دستی نیست. شما می توانید برش لیزر لوله را در کمترین زمان با حفظ کیفیت انجام دهید. برش لوله با لیزر، روشی است که با استفاده از آن می توانید بر روی اشکال حجمی، برش، سوراخ و طرح های خاص را پیاده سازی کنید.

در برش لیزر پروفیل و لوله، محدودیت طرح وجود ندارد؛ شما می توانید طرح های دو بعدی و سه بعدی را به راحتی در حالت اتومات پیاده سازی کنید!

آشنایی با برش لیزر پروفیل

برش لیزر پروفیل

پروفیل ها سازه هایی مستطیل شکل هستند که در دو نوع صنعتی و ساختمانی تولید می شوند. یکی از جدیدترین روش ها برای برش دادن پروفیل و ایجاد طرح روی آن، استفاده از دستگاه های مخصوص لیزری است. به طور کلی می توان گفت پروفیل ها مقاطعی بسته یا باز هستند که با توجه به نوع کاربرد و خدمات برش لیزر پروفیل، در مدل های مختلف ساخته می شوند.

در برش پروفیل با استفاده از سری مخصوص دستگاه، قطعه را ثابت می کنند تا دستگاه بتواند به راحتی در حین برش قطعه را در صورت نیاز بچرخاند. لازم است بدانید در هنگام برش، هد برش لیزری همراه با چرخش پروفیل حرکت می کند.

لیزر برش لوله و پروفیل چگونه انجام می شود؟

در برش لیزر لوله و پروفیل دستگاه به کمک اشعه لیزر، محل مورد نظر برای برش را ذوب می کند و همزمان گاز کمکی شامل اکسیژن و نیتروژن این مواد ذوب شده را از اطراف طرح دور می کند. به عبارتی می توان گفت: در دستگاه های لیزری تمرکز اشعه بر روی یک نقطه، موجب سوختن، ذوب شدن و در نهایت بخار شدن محل مورد نظر می گردد. برای انجام لیزر برش لوله و پروفیل تنها لازم است آموزش کار با دستگاه برش لیزر را دیده باشید تا بتوانید طرح مورد نظر را به سیستم کامپیوتری دستگاه بدهید و منتظر اجرای آن باشید.

با دستگاه های لیزری هیچ پروفیل و لوله ای وجود ندارد که نتوان آن را برش داد!

انواع برش لیزر لوله و پروفیل

قدرت حرکت سری دستگاه و نحوه قرارگیری آن در زاویه های مختلف، تعیین کننده نوع برش لیزر لوله و پروفیل است. به طور کلی دو نوع برش لیزری برای این قطعات فلزی وجود دارد. در روش اول که برش لیزری دو بعدی نام دارد، هد برش لیزری در حالت عمودی روی قطعه قرار می گیرد و لوله یا پروفیل در فضایی قرار می گیرد که می تواند آن را بچرخاند. اما در روش دوم که برش لیزری سه بعدی نامیده می شود، زاویه برش تغییر کرده و هد برش در زوایایی خاص روی قطعه قرار می گیرد.

مزایای برش لیزر لوله و پروفیل چیست؟

  • بالابودن سرعت و دقت برش
  • کاربری آسان دستگاه لیزر
  • قابلیت اجرای طرح های پیچیده
  • کیفیت برش بسیار بالا(دارای سطح صاف بدون پلیسه)
  • کم بودن خطرتغییر شکل ساختار قطعه نبست به دیگر روش ها
  • پایین بودن هزینه تعمیر و نگهداری دستگاه های لیزری
  • عدم نیاز به قالب های پیش ساخته
  • مصرف برق پایین دستگاه لیزری
  • عدم وجود ناصافی در لبه برش
  • کاهش نیروی انسانی
  • عدم نیاز به ماشین کاری مجدد
  • عدم تولید گاز مضر در هنگام برش لیزری
  • دارای حداقل ضایعات

کاربرد و خدمات برش لیزر لوله و پروفیل در صنایع

آشنایی کامل با برش لیزر لوله و پروفیل

برش لیزر لوله و پروفیل در صنایع زیادی مانند خودروسازی، پل سازی، پتروشیمی، زیورآلات، مواد غذایی، ساختمان سازی، نیروگاه ها و … کاربرد دارد. برای مثال شما می توانید انواع برش فلزات، لوله و پروفیل را در صنعت ساختمان سازی برای ساخت نرده، درب، پنجره، پله، اسکلت ساختمان و … مشاهده کنید. همچنین در صنعت خودروسازی، برای برش تمامی قطعات داخلی و خارجی مانند کاپوت، در و غیره از برش لیزری استفاده می کنند.

شما می توانید نتیجه برش لیزری لوله را در پل طبیعت تهران مشاهده کنید.

با توجه به اینکه انواع لوله و پروفیل در ساخت مراکز خرید، فضاهای ورزشی، طراحی مبل، ایستگاه های حمل و نقل عمومی و غیره استفاده می شود از این رو می توان گفت، کاربرد و خدمات برش لیزر لوله و پروفیل بسیار وسیع است و صنایع بیشتری را در بر می گیرد.

چند نکته مهم در مورد برش لیزری لوله و پروفیل

قبل از هرچیز باید بدانید تنظیمات انواع دستگاه برش لیزر باید با توجه به جنس قطعه و صخامت آن انجام شود. این تنظیمات شامل توان دستگاه، گاز برش و پارامتر های مخصوص برش پروفیل و لوله می باشد. در ادامه نکات مهمی که برای برش لیزر لوله به آن نیاز دارید، بیان شده است.

  • برای جلوگیری از اکسید شدگی و داشتن سطحی صاف، پارامترهای سرعت، توان لیزر، نوع گاز و فشار آن را به دقت تنظیم کنید.
  • در برش لیزر لوله و پروفیل، باید کرف دستگاه (کمترین عرض قابل برش) را در نظر بگیرید. به طور کلی هرچقدر کرف کمتر باشد، امکان برش های سخت و پیچیده بیشتر می شود.
  • برای افزایش کیفیت برش لیزر لوله و پروفیل، باید فاکتورهایی مانند تغییرات ضخامت دیواره، بارهای گشتاور، تغییرات استحکام سطح را کنترل کنید.

کسب درآمد از برش لیزر لوله و پروفیل

امروزه بازار کار دستگاه برش لیزری آنقدر داغ است که شما می توانید در حوزه های مختلف با خرید یک دستگاه لیزری کسب درآمد کنید. ایجاد شغل از طریق برش لیزر لوله و پروفیل نیز یکی از فرصت هایی است که در زمینه لیزر برای افراد فراهم شده است. اگر در صنایع مشغول به کار هستید برای ارتقاء جایگاه و درآمد خود می توانید از دستگاه لیزر برای برش و حکاکی انواع فلزات استفاده کنید. همچنین می توانید در حوزه کارهای هنری و تزئینی ورود پیدا کنید و با خرید دستگاه مناسب، دریافت مالی خود را بالا ببرید!

بهترین دستگاه های لیزری برش لوله و پروفیل

دستگاه های لیزری که برای برش لوله و پروفیل تولید می شوند در دو نوع مختلف وجود دارند. دسته اول دستگاه های لیزر 2 محور هستند که قابلیت برش های ساده را دارند. دسته دوم، سیستم های 4 محور هستند که جهت برش و ایجاد طرح های پیچیده و سخت استفاده می شوند. به طور کلی دستگاه های برش لیزری لوله و پروفیل یک روتاری ست شده دارند که امکان برش و طراحی نقش های مختلف را بر روی لوله و پروفیل مهیا می کنند.

لازم است بدانید بهترین مارک دستگاه برش لیزر می تواند قطعاتی با جنس های مختلف مانند آهن، برنج، مس، آلومینیوم و غیره را با کیفیت و دقت بالا در ضخامت های متفاوت برش دهد. از بارزترین نمونه های برش لیزری در صنایع می توان برش لوله استیل با لیزر اشاره کرد.

قیمت برش لوله و پروفیل با لیزر

به طور کلی در تعیین هزینه لیزر برش لوله و پروفیل، عوامل زیادی مانند ضخامت یا نازکی قطعه، جنس قطعه، گاز مورد استفاده، نوع طرح انتخابی، قطر قطعه و … تاثیرگذار هستند. در نظر باشید هرچقدر تعداد قطعات برش باشد، هزینه کمتر خواهد شد.

حرف آخر، برش لیزر لوله و پروفیل روشی نو و مفید

برش لیزر لوله و پروفیل یکی از بهترین و جدیدترین روش های برش فلزات است که کیفیت و سرعت بالایی نسبت به دیگر روش ها دارد. در این مدل، انواع طرح ها بروی لوله و پروفیل می تواند اعمال شود. به طور کلی برای برش های ساده از دستگاه های لیزر دو محوره و برای پیاده سازی طرح های پیچیده از دستگاه برش لیزر چهار محوره استفاده می شود.

امروزه توسعه خدمات لیزری با تولید دستگاه های لیزر توانسه نگرش نو و خلاقانه ای برای صاحبان صنایع لوله و پروفیل ایجاد کند. در کشور ایران شرکت های زیادی وجود دارند که در زمینه لیزر برش لوله و پروفیل فعالیت می کنند. در این میان خیام لیزر به عنوان بزرگ ترین تولید کننده دستگاه های لیزری در کنار ارائه خدمات برش و حکاکی با لیزر، توانسته جایگاه ویژه ای در کشور برای خود ایجاد کند.

با خیام لیزر قدرتمند بمان!

سوالات متداول

آیا امکان فرم دادن و ایجاد طرح در انواع پروفیل و لوله وجود دارد؟

با استفاده از دستگاه برش لیزر لوله و پروفیل، امکان برش و طراحی نقش های مختلف در انواع لوله و پروفیل وجود دارد.

کاربرد خدمات برش لیزر پروفیل و لوله چیست؟

برش لیزر لوله و پروفیل در صنایع زیادی مانند خودروسازی، پل سازی، پتروشیمی، زیورآلات، مواد غذایی، ساختمان سازی، نیروگاه ها کاربرد دارد. همچنین در ساخت مراکز خرید، فضاهای ورزشی، طراحی مبل، ایستگاه های حمل و نقل عمومی نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

نظرات شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *