چه مقدار سرمایه اولیه تولید کفش نیاز است؟ خرید تجهیزات + مواد اولیه

تصویر چرخ تولید کفش

تولید کفش می تواند درآمدزا باشد به علت این که کفش، نیاز اساسی افراد جامعه می باشد. سرمایه اولیه تولید کفش برای خرید تجهیزات مورد نیاز از جمله چرخ، دستگاه برش لیزر و دستگاه پرس می باشد. همچنین باید قسمتی از سرمایه را برای خرید مواد اولیه و مدل سازی و … در نظر گرفت.

میزان سرمایه اولیه تولید کفش

برای راه اندازی یک کارگاه تولیدی اولین تجهیزاتی که مورد نیاز است، خریداری چرخ، دستگاه برش و دستگاه پرس است اگر محصولات چرمی باشد دستگاه لیزر برش چرم نیز باید در نظر گرفت. میزان سرمایه گذاری با توجه به سرمایه اولیه و تسهیلات دریافتی مشخص می شود. معمولا میزان سرمایه اولیه تولید کفش با توجه به تعداد جفت کفش های تولیدی در سال می توان معین کرد.

این نکته فراموش نشود که مبلغی از سرمایه جهت خرید مواد اولیه مانند رویه، زیره، تودوزی و آستر باید در نظر گرفته شود.

چه تجهیزاتی برای تولید کفش مورد نیاز است؟

سرمایه اولیه تولید کفش را با توجه به تجهیزاتی که تهیه می کنیم و مورد نیاز است، متغیر می باشد. از جمله تجهیزات موارد زیر می تواند باشد:

  • دستگاه برش لیزر کفش
  • دستگاه پرس
  • چرخ دوخت کف گرد و تخت
  • دستگاه تزریق مستقیم
  • ماشین قالب گیری و سمباده زن
  • ماشین اشپالت
  • دستگاه گلدوزی

مراحل تولید کفش

چرخ تولید کفش

یک کفش از قسمت های مختلفی تشکیل شده است که باید مرحله به مرحله جهت تولید آن پیش رفت مراحل تولید کفش به صورت زیر می باشد:

ابتدا برش برش قطعات رویه و مسطح سازی آن انجام می شود. در مرحله دوم قطعات برش خورده را چسب زده و به هم می دوزیم. در مرحله سوم برش قطعات کفی و پاشنه انجام شده و به عبارتی پاشنه ساخته و تهیه می شود و در مرحله آخر قالب گیری انجام شده و مونتاژ نهایی بین رویه و پاشنه کفش انجام می شود.

دلایل عدم موفقیت با گذاشتن سرمایه اولیه در تولید کفش

تولید کفش یک شغل با ریسک بالاست. حتما به گوشتان خورده که تولید کنندگان زیادی در مدت زمان کوتاهی، ورشکست شدند و سرمایه خود را از دست دادند.

از جمله مواردی که امکان شکست در تولید کفش می تواند باشد:

  • نداشتن سرمایه اولیه در تولید کفش به مقدار کافی
  • عدم توانایی در فروش محصولات تولید شده
  • امکان تولید کفش های بی کیفیت و با ظاهر نامناسب
  • عدم آشنایی کافی با پروسه تولید و فروش کفش

سرمایه اولیه تولید کفش برای احداث کارگاه

برای شروع تولید کفش، حتما نیاز نیست سرمایه بالایی داشته باشید.می توانید با سرمایه کم و ظرفیت تولید پایین شروع کنید و در صورت این که در کارتان موفق شدید آن را گسترش دهید. با داشتن حداقل وسایل ضروری و سرمایه کم می توان تولید را شروع کرد و به مرور و کسب تجربه بیشتر و رسیدن به سود دهی، تعداد دستگاه ها و نیروی کار را اضافه کرد.

اگر بخواهیم به بیشترین هزینه ها در احداث کارگاه تولیدی کفش اشاره کنیم، مربوط به تهیه دستگاه و ماشین آلات کار است و در مرحله بعد، تهیه مواد اولیه لازم برای تولید کفش می باشد.

سرمایه اولیه کارگاه تولید کفش چرم

تولید کیف و کفش چرمی، در بازار داخلی یکی ازبهترین و جز پر رقابت ترین کسب و کارها محسوب می شود و باعث اشتغال زایی و ارزش افزوده زیادی برای صاحبان این مشاغل دارد. برای راه اندازی کارگاه تولیدی کفش و کیف، دستگاه برش غیر فلزات برای برش چرم مصنوعی یا طبیعی یکی از ملزومات و تجهیزات اساسی است. پس باید با توجه به مواد اولیه و تجهیزات، سرمایه اولیه تولید کیف و کفش چرم را باید بیشتر در نظر بگیریم.

میزان سود دهی با داشتن سرمایه اولیه تولید کفش

برای این کسب و کار نمی توان میزان سود دهی معینی را تخمین زد، چون به عوامل بسیار متعددی بستگی دارد از جمله موارد مهم می توان به حجم تولید سالیانه و قیمت تمام شده محصول فروخته شده اشاره کرد. اما می توان به طور کلی، نرخ بازده داخلی در تولید کفش را بین ۲۵ تا ۳۵ درصد برآورد کرد.

در آخر، پاسخ به سوال سرمایه اولیه تولید کفش چقدر می تواند باشد؟

اگر به فکر راه اندازی کارگاهی کوچک و جمع و جور هستید، حداقل سرمایه اولیه تولید کفش برای خرید تجهیزاتی مانند چرخ، دستگاه برش و دستگاه پرس و همچنین خرید مواد اولیه باید در نظر گرفت.

در اول کار می توانید با سرمایه کم و ظرفیت تولید پایین، شروع کنید و زمانی که کسب و کار به سود دهی رسید، به گسترش و اضافه کردن دستگاه و نیروی کار فکر کنید.

سوالات متداول

آیا سرمایه اولیه تولید کفش زیاد است؟

برای راه اندازی کسب و کار تولید کفش جز مهمترین تجهیزات که نیاز است چرخ، دستگاه برش و دستگاه پرس است. ضمن این که خرید مواد اولیه را نیز باید در نظر گرفت.

چه مواردی باعث می شود که با وجود سرمایه گذاری با شکست مواجه شویم؟

نداشتن سرمایه اولیه در تولید کفش به مقدار کافی، عدم توانایی در فروش محصولات تولید شده، امکان تولید کفش های بی کیفیت و با ظاهر نامناسب، عدم آشنایی کافی با پروسه تولید و فروش کفش می تواند از دلایل شکست در کار باشد.

نظرات شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره رایگان

برای دریافت مشاوره تخصصی رایگان، لطفا شماره تماس خود را در فرم روبرو وارد نمایید. و یا می توانید با کارشناسان ما 09152159646 (خانم ظفر زاده ) و یا 09152159636 (خانم دهنوی) تماس حاصل فرمایید.

"*" indicates required fields

مشاوره رایگان

برای دریافت مشاوره تخصصی رایگان، لطفا شماره تماس خود را در فرم زیر وارد نمایید. و یا می توانید با شماره 05136072452 (دفتر فروش) و 05136516161 (واحد خدمات) تماس حاصل فرمایید.

"*" indicates required fields

Instagram YouTube WhatsApp WhatsApp Telegram