ساخت و فروش ماشین آلات لیزر

شناخت انواع شیشه های پنجره دوجداره + مزایا و کاربرد هر کدام

شیشه های دوجداره

حتما نام شیشه دوجداره به گوشتان خورده است. این شیشه ها مقاوم و عایق در برابر آلودگی صدا و حرارت (گرما) ناشی از نور خورشید هستند. همچنین وجود گاز آرگون بین دو شیشه سبب شده تا فضای داخلی و خارجی بر یکدیگر اثر نگذارند و با یکدیگر در تعامل نباشند. از انواع شیشه های پنجره دوجداره می توان به شیشه های فلوت، سکوریت، لمینت، سند بلاست،عایق، تابکاری شده و سیمی اشاره کرد. امروزه برای زیباتر شدن شیشه از حکاکی لیزر روی شیشه استفاده می شود که جلوه خاص و محصر بفردی به محیط می دهد.

معرفی شیشه های پنجره دوجداره

شیشه های دوجداره به مقاوم بودن و عایق مناسب صوتی و حرارتی معروف می باشند. این شیشه ها از کنار هم قرار گرفتن دو قطعه شیشه و ایجاد فضای خلا و یا هوای خنثی بین دو شیشه ساخته می شود. از شیشه های دوجداره برای کاربردهای مختلف می توان از ترکیب شیشه ها برای دوجداره کردن استفاده نمود.

انواع شیشه های پنجره دوجداره

شیشه های دوجداره با توجه به ویژگی های متفاوتی که دارند دارای کاربردهای مختلفی نیز هستند. این نکته را نباید فراموش کرد انواع شیشه های پنجره دوجداره در بحث قیمت گذاری تاثیر مستقیم دارد. در زیر به انواع شیشه های دوجداره اشاره می شود.

شیشه دوجداره فلوت (ساده)

این نوع شیشه ها جز ضعیف ترین از انواع شیشه دو جداره است. علت اصلی ضعیف بودن آن ها بخاطر این است که هیچ فرآیند خاصی برای بهتر شدن شیشه انجام نمی شود. شیشه به همان شکلی که از کوره بیرون می آید مورد استفاده قرار می گیرد.

شیشه دوجداره سکوریت

شیشه دوجداره سکوریت

جز بهترین و مقاوم ترین شیشه های دوجداره شناخته می شود. این شیشه ها مقاومت بالایی در برابر ضریات مختلف دارد. این شیشه طی یک فرآیند گرم شدن بالا و سر شدن به صورت سریع می باشد.

شیشه دوجداره لمینت

یک ویژگی جالب و منحصر به فرد این شیشه در مقاومت آن است. شیشه های لمینت در هنگام ضربه و شکسته شدن به هیچ عنوون تکه تکه نمی شوند. این بخاطر وجود مادهای ژله ای در میان شیشه می باشد که یاعث جلوگیری از تکه تکه شدن و ریزش شیشه می شود.

شیشه دوجداره سند بلاست

وِیژگی بارز این شیشه ها، زیبایی آن ها می باشد. از نام شیشه مشخص است که از ماسه و آب در مراحل تولید این نوع شیشع های دوجداره استفاده می شود که باعث مات شدن شیشه نیز می شود.

شیشه دوجداره رنگی

شیشه دوجداره رنگی

کاملا از نام شیشه مشخص است که شیشه رنگی است و به شیشه رنگ آمیزی افزوده می شود. رنگ امیزی شیشه می تواند دلایل مختلفی داشته باشد که از جمله آن، زیبایی، حفظ حریم خصوصی و کاهش گرمای محیط باشد.این شیشه حتی برای محافظت از اشعه ماورا بنفش خورشید نیز استفاده می شود. کاربرد شیشه های رنگی بیشتر در پنجره های شیروانی، پنل های تزئینی مشاده می شود.

شیشه دوجداره مشجر (مات)

این نوع از انواع انواع شیشه های پنجره دوجداره، مات هستند و برای حمام؛ سرویس بهداشتی کاربرد فراوانی دارند. خاصیت این شیشه ها به علت این است که نور را از خودش عبور می دهد، ولی نمی توان آن سمت شیشه را مشاهده کرد.

شیشه دوجداره رفلکس

شیشه دوجداره رفلکس

این نوع شیشه ها از یک جداره ساده و یک جداره رفلکس ساخته می شود. ویژگی مهم شیشه های رفلکس در جلوگیری از نفوذ اشعه شدید خورشید می باشد و جز انواع شیشه های پنجره دوجداره، محسوب می شود. ایرادی که این شیشه ها دارد این است که داخل ساختمان را در روز تاریک میکند و در شب نیز داخل ساختمان دیده می شود.

شیشه دوجداره تابکاری شده

این شیشه ها که به انیل شده نیز معروف هستند. آنیلینگ به منظور خنک کردن پنل های شیشه شناور می باشد. این شیشه ها برای پنجره ها استفاده نمی شود به علت ان که اگر دچار شکستگی شوند، به تکه های بسیار بزرگ و تیزی تبدیل می شوند که در صورت شکستگی بسیار خطرناک می باشد.

شیشه دوجداره عایق

این شیشه ها ممکن است دوجداره یا سه جداره باشد. شیشه دوجداره عایق برای بهره وری انرژی در فضای های مختلف استفاده می شود. این شیشه ها معمولا برای شیشه های بیرون از خانه، محل کار و محیط های داخلی استفاده می شود.

شیشه دوجداره کنترل کننده انرژی

شیشه دوجداره

از این شیشه های دوجداره برای منعکس کردن تابش حرارت خورشید استفاده می شود. این بدان معنی است که در طول تابستان، گرما از طریق پنجره وارد خانه می شود و در نتیجه فضایی گرم دارد و در زمستان این این اتفاق کاملا برعکس عمل می کند. استفاده از این شیشه ها باعث کاهش هزینه های گرمایشی و سرمایشی می شود.

شیشه دوجداره سیمی

این شیشه ها بیشتر در مکان هایی مانند مدارس، بیمارستان، دانشگاه و آسمان خراش ها استفاده می شود. علت اصلی استفاده آن ها در امکان بزرگ، مقاومت بالای آن ها در برابر حرارت است. مزیت مهم و قابل اشاره در این شیشه در حوادثی مانند آتش سوزی است. سیم های ساخته شده در این شیشه، فرم شیشه را نگه می دارد و از ریزش ان جلوگیری می کند.

مزایای استفاده از انواع شیشه های پنجره دوجداره

استفاده از شیشه های دوجداره مزایای بسیاز زیادی دارد که در زیر به آن اشاره می کنیم:

کاهش کمترین میزان مصرف انرژی

پنجره در هر خانه جز مهمترین بخش می باشد. داشتن نور کافی در خانه یکی از مزیت های مهم می باشد. داشتن پنجره مناسب باعث انتقال آرامش به محیط زندگی ما می شود. پنجره ها با شیشه دوجداره باعث مصرف کمترین میزان انرژی جهت دستیابی به تهویه مطبوع ساختمان می شود. بر اساس تخمین زده شده درباره شیشه دو جداره، هر متر مربع منجر به صرفه جویی 40 متر مکعب گاز در سال می شود.

کنترل ورودی نور و اشعه های مضر

اگر از شیشه های دوجداره پوشش دار و یا لمینت استفاده کنید. کنترل ورودی نور و حتی اشعه مضر UV را خواهیم داشت. تکته قابل بیان در مورد اشعه UV این است که تابش آن به اشیا باعث رنگ پریدگی آن ها می شود.

ایجاد عایق صوتی

مهمترین مزیت شیشه های دوجداره داشتن عایق صوتی بالا است. در کلان شهرها که آلودگی صوتی یکی از موارد حل نشده می باشد. داشتن ساختمانی با پنجره دوجداره که از پدیده آلودگی صوتی جلوگیری می کند بسیار حائز اهمیت است. ناگفته نماند که آلودگی صوتی تاثیر بسزایی بر سلامتی روح و روان افراد جامعه دارد.

کاهش بخار گرفتگی سطح شیشه

دمای سطح داخلی شیشه دو جداره، تابعی از درجه حرارت فضای داخل است. این شیشه ها مستقل از شرایط جوی محیط بیرون می باشند و این امر منجر به کاهش تعریق بخار آب و یا همان بخارگرفتگی روی شیشه خواهد شد.

در پایان معرفی انواع شیشه های پنجره دوجداره

شیشه های دوجداره بهترین شیشه های در برابر آلودگی صدا و گرما هستند. این شیشه همانطور که از نامش پیداست از دو قطعه شیشه به صورت موازی ساخته می شود که در بین شیشه از گاز آرگان استفاده می شود. از انواع انواع شیشه های پنجره دوجداره می توان به شیشه فلوت، سکوریت، لمینت، مات، رنگی، رفلکس و عایق اشاره کرد.

سوالات متداول

انواع شیشه های پنجره دوجداره را معرفی کنید؟

انواع شیشه های دوجداره، فلوت، سکوریت، لمینت، رنگی، عایق، تابکاری شده، رفلکس و سیمی می باشند.

مزایای استفاده از شیشه های پنجره دوجداره چیست؟

کاهش کمترین میزان مصرف انرژی، کنترل ورودی نور و اشعه های مضر، ایجاد عایق صوتی و کاهش بخار گرفتگی می باشد.

نظرات شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *