ساخت و فروش ماشین آلات لیزر

همه آن چیزی که باید در مورد جوشکاری مس با اینورتر بدانید!

جوشکاری مس با اینورتر

مس یکی از فلزات پرکاربرد در صنایع برق، لوله کشی و غیره می باشد که آلیاژ های آن به دلیل مقاومت بالا و استحکام زیاد، بسیار مورد استفاده قرار می گیرند. امروزه فلز مس با روش های مختلفی مانند جوش لیزر، جوش با برق، جوش با گاز و… جوشکاری می شود. یکی از رایج ترین روش ها، جوشکاری مس با اینورتر است. در این مدل از جوشکاری، شما به کمک دستگاه اینورتر، فلز مس و آلیاژهای آن را جوش می دهید.

آیا دستگاه اینورتر را می شناسید؟

یکی از دستگاه های جدید و حرفه ای در زمینه جوشکاری، دستگاه جوش یا اینورتر است. این وسیله می تواند به کمک نرم افزارهای مخصوص، مقادیر مختلف ولتاژ و جریان را برای جوش دادن انواع سطوح ایجاد کند. در واقع این دستگاه با شدت جریان بالایی که ایجاد می کند، می تواند سطح فلزهای مس را ذوب کرده و آن ها را به یکدیگر متصل کند. به نوعی می توان گفت در این روش جوشکاری مس با برق انجام می شود.

لازم است بدانید، عامل برتری جوشکاری مس با اینورتر، نسبت به روش های دیگر این است که در این روش برای جوشکاری، نیازی به برق صنعتی نیست و به راحتی با برق شهری این فرایند امکان پذیر است چون در دستگاه اینورتر، جریان برق AC توسط رکتیفایر و سوئیچ حالت جامد به DC تبدیل می شود.

دریافت مشاوره

برای دریافت مشاوره تخصصی، لطفا شماره تماس خود را در فرم وارد نمایید. همچنین می توانید با کارشناسان ما 09152159646 (خانم ظفرزاده ) و یا 09152159636 (خانم دهنوی) تماس حاصل فرمایید.

"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد

مشاوره رایگان

برای دریافت مشاوره تخصصی رایگان، لطفا شماره تماس خود را در فرم زیر وارد نمایید. و یا می توانید با شماره 05136072452 (دفتر فروش) و 05136516161 (واحد خدمات) تماس حاصل فرمایید.

"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد

معرفی روش های جوشکاری مس با اینورتر

دستگاه های جوش اینورتر در سه نوع MIG، TIG، MMA تولید می شوند که هرکدام با توجه انواع گاز جوشکاری مورد استفاده، کاربرد خاصی دارند. شما می توانید در مبحث جوشکاری مس با اینورتر، از سه دستگاه زیر بسته به نیاز خود استفاده کنید.

جوشکاری مس با دستگاه جوشکاری میگ (MIG)

جوشکاری مس با اینورتر (MIG)

در دستگاه جوشکاری میگ یا CO2، از گاز CO2 در هنگام جوش استفاده می شود تا از ورود اکسیژن به محل اتصال جلوگیری کند. همچنین در این روش از الکترود به عنوان ماده پرکننده استفاده می کنند. اگر نمی دانید جزئیات جوشکاری co2 چیست؟ کلیک کنید.

لازم است بدانید، مهم ترین مزیت جوشکاری مس با اینورتر میگ، نداشتن گل یا سرباره جوش می باشد. علاوه بر آن، سرعت جوشکاری با این دستگاه جوش مس نسبت به دیگر روش ها بالاتر است.

جوشکاری مس با دستگاه جوشکاری تیگ (TIG)

در این دستگاه، جوشکاری مس با استفاده از گاز بی اثر آرگون و تجهیزات جوشکاری آرگون انجام می شود. استفاده از آرگون در هنگام جوش، از ورود اکسیژن به محل جوشکاری جلوگیری می کند و به همین دلیل کیفیت این فرایند را بالا می برد. معمولا از دستگاه جوشکاری تیگ یا آرگون برای جوشکاری فلزاتی مانند مس، منیزیم و غیره استفاده می شود.

جوشکاری مس با دستگاه جوشکاری (MMA)

جوشکاری مس با اینورتر (MMA)

دستگاه های جوشکاری MMA، اغلب برای تعمیرات فلز مس و آلیاژهای آن مورد استفاده قرار می گیرد. در این دستگاه جوش مس، به کمک الکترود مصرفی ECuSn-C که روی آن لایه‌ ای سیلیسی یا سیمانی وجود دارد، جوشکاری فلز مس را انجام می دهند. از ویژگی های مثبت این روش می توان به جوشکاری مس به دیگر فلزات و تعمیرات قطعات مسی نازک اشاره کرد.

مزیت های استفاده از دستگاه اینورتر در جوشکاری مس

  •   در جوشکاری مس با اینورتر، هزینه جوش و مصرف انرژی را کاهش می یابد!
  •   می توانید دستگاه اینورتر را به دلیل وزن کم و ابعاد مناسب به راحتی جابجا کنید.
  •   در جوشکاری مس با اینورتر، کیفیت بالایی از جوش را مشاهده می کنید.
  •   با دستگاه اینورتر می توانید قوس الکتریکی مناسب در فلز مس ایجاد کنید.
  •   با دستگاه جوش مس، می توانید در حین جوشکاری، کنترل جریان را به عهده بگیرید.
  •   با دستگاه جوش اینورتر، می توانید جوش زنجیره ای بدون قطع و وصلی روی مس ایجاد کنید.

لوازم مورد نیاز در جوشکاری مس

دستگاه های جوش اینورتر، معمولا ابزار لازم جهت انجام جوشکاری را دارند. تجهیزات لازم در جوشکاری مس با اینورتر، شامل کابل اتصال، کابل جوشکاری، دستکش و ماسک، انبر جوش و انبر اتصال غیره می شود.

نوع مس، عاملی مهم در جوشکاری

نوع مس عاملی مهم در جوشکاری مس با اینورتر

در جوشکاری مس با اینورتر برای اینکه خروجی با کیفیتی داشته باشید باید فلز مسی که انتخاب می کنید دارای رنگ، روغن یا آلودگی نباشد؛ چون تمامی موارد ذکر شده تاثیر زیادی در کیفیت جوش مس دارد. علاوه بر این موضوع، جوش دادن مسی که قبلا رنگ آمیزی شده یا کثیف است، در هنگام فرایند، دودهایی را ایجاد می کند که ممکن است آسیب جدی به شما وارد کند. به همین دلیل در صورت اجبار، حتما از تهویه مناسب و قوی برای خروج دودهای سمی استفاده کنید.

همچنین بهتر است از مس های بدون اکسیژن در جوشکاری مس با برق استفاده کنید، چون این نوع مس می تواند به راحتی جوش داده شود و دیگر دودی در حین فرایند از خود تولید نمی کند.

نکات مهم در هنگام جوشکاری برای مبتدی ها

  •   قبل از جوشکاری برای داشتن جوش ظریف تر، مس را گرم کرده و به آن فرصت دهید خنک شود.
  •   با توجه به شدت جوشکاری و ضخامت مس، میزان جریان را انتخاب کنید.
  •   بهتر است از آلیاژ مس برای جوشکاری استفاده نکنید و جوشکاری آلیاژ را به افراد حرفه ای تر بسپارید.
  •   در هنگام کار، حتما از دستکش های مخصوص استفاده کنید.
  •   استفاده از عینک، ماسک و لباس مناسب (خشک) برای جلوگیری از آسیب پوست و چشم ضروری است.
  •   استفاده از چکمه های عایق در حین جوشکاری برای محافظت از پا بسیار اهمیت دارد.
  •   تا حد امکان، جوشکاری را در محیط های قابل اشتعال و محیط های سربسته انجام ندهید.

کلام پایانی، همه چیز درباره جوشکاری مس با اینورتر

با توجه به کاربرد مهمی که مس و آلیاژهای آن در صنایع دارند، جوشکاری فلز مس یکی از فرایندهای مهم در صنایع مختلف است. برای جوشکاری مس، روش های زیادی وجود دارد که از رایج ترین آن ها می توان به جوش MIG، TIG و MMA اشاره کرد. علاوه بر روش های جوشکاری مس با اینورتر، می توانید با استفاده از جدیدترین روش جوشکاری که جوش لیزر نام دارد انواع متریال های فلزی را به هم متصل کنید. برای اطلاع از دستگاه های جوش لیزری می توانید به مجموعه خیام لیزر، مرکز تخصصی تولید دستگاه های حک و برش لیزری مراجعه کنید.

سوالات متداول

روش های جوشکاری مس با اینورتر چه نام دارد؟

با استفاده از دستگاه های جوش MIG، TIG و MMA شما می توانید در سه روش، روی فلز مس جوشکاری را انجام دهید.

چه نوع مسی برای جوشکاری با اینورتر مناسب است؟

به طور کلی مسی که برای جوشکاری انتخاب می شود نباید دارای رنگ، روغن یا آلودگی باشد. همچنین استفاده از مس بدون اکسیژن در جوشکاری مس با اینورتر توصیه می شود.

نظرات شما

1 دیدگاه در “همه آن چیزی که باید در مورد جوشکاری مس با اینورتر بدانید!

  1. علی گفت:

    تشکر از شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *